Iasi

Romania

telefon

0728737373

e-mail

office@infomass.ro


Sondaje de opinie publica

Sunt o metoda de a evalua opinia publică despre o anumită problemă sau o serie de probleme într-o manieră științifică și imparțială.

Esantioane reprezentative

Persoanele incluse in esantion sunt selectate intr-un mod stiintific din populatia vizata, incat sondajul sa fie reprezentativ

Sociologi cu 20 de ani de experienta

20 ani de experienta impreuna cu nivelul ridicat de implicare  si sunt garantia calitatii unui sondaj.

Rezultate de incredere

INFOmass foloseste  o larga colectie de proceduri,  pentru a extrage informatii semnificative din datele obtinute; de la proceduri statistice de rutina la proceduri statistice avansate.

Multumim celor peste persoane
care au raspuns la sondaje noastre in cei 20 de ani de activitate

Metode de culegere a datelor

Cercetare pe baza  de chestionar, face to face

(la domiciuliul repondentilor/in magazine/la sedii de firma/la institutii publice)

Ancheta prin chestionar este  metoda cea mai frecvent utilizata in  cercetarea cantitativă. Chestionarile/interviurile pot fi efectuate la domiciliul respondentului sau la locul de muncă, în locatii fixe (in mall-uri, expozitii,benzinarii) sau chiar pur şi simplu pe stradă.

Chestionare online

Sondajul online este una dintre cele mai populare surse de colectare a datelor, unde un set de întrebări este trimis unui eșantion țintă, iar membrii acestui eșantion pot răspunde la întrebări. Respondenții primesc sondaje online prin diverse medii, cum ar fi e-mail, încorporat pe site, rețele sociale etc.

Sondaje telefonice

Un sondaj telefonic, cunoscut și sub numele de CATI sau interviu telefonic asistat de computer, este o metodă de cercetare în care cercetătorul chestionează respondenții prin telefon. Un CATI este foarte asemănător cu anchetele pe hârtie, cu excepția faptului că cercetătorul introduce răspunsurile direct pe un computer. .

.

Confidentialitate si raspundere contractuala

In orice studiu de piata realizat de noi, confidentialitatea informatiilor oferite de clienti cât şi a celor obţinute în urma studiului este garantată; ne asumam contractual răspunderea in privinta confidentialitătii informaţiei.

Informatia de calitate

Am investit mereu în tehnologie şi în cea mai bună metodologie pentru acurateţea datelor, reprezentativitatea şi utilitatea lor, într-un cuvânt, pentru informaţia de calitate.

Referinte pentru sondajele de opinie:

Ministerul Educatiei
Primaria Satu Mare
Primaria Iasi
Primaria Bacau
Primaria Suceava
Primaria Barlad
Primaria Husi
Primaria Resita
Primaria Vaslui
Primaria Bacau
Universitatea Al. Ioan Cuza
ONGRM